10 кратки вицови за долго смеење

– Беше ли на одмор?
– Ехеее, јас уште пред две години бев.

– – – – – – –

Не ви е неопходен падобран, ако сакате да скокате од авион. Падобран ви е неопходен само ако сакате да скокате повеќе од еднаш.

– – – – – – –

Таа ждереше така, како некој друг да е дебел.

– – – – – – –

Имам пријател, кој има по 2-3 пати с*кс на ден, барем 3 пати неделно вежба, а чита и по неколку книги месечно. И покрај тоа, постојано се жали дека не му се допаѓал животот во затворот.

– – – – – – –

Бев во Кина. Таму постојано ме следеше една Кинезинка. Имам чувството, како да сум ја видел милијарда пати!

– – – – – – –

– Ти си и кажал ли некогаш на жена ти што мислиш за неа?
– Да, сакаш ли да ти го покажам белегот.

– – – – – – –

– Што е тоа семејно огниште?
– Тоа е огништето на кое жената го пече мажот.

– – – – – – –

– Маре си прбала ли 69?
– Не бе Кире. Само 53. Селото ни е малечко.

– – – – – – –

Коктел со лист од коноп — хихито.

– – – – – – –

Сите мажени жени тврдат дека се омажиле за ѓубриња. Сите немажени жени тврдат дека сите добри мажи веќе се женети.