10 кратки вицови за оттргнување на мислите од црното секојдневие

Ако планирате свадба, направете ја во градски автобус – таму нема ограничување за бројот на луѓе кои ќе присуствуваат.

– – – – – – –

Мрзата е најдобриот грев од сите седум! Тој ве спречува да ги извршите останатите шест!

– – – – – – –

Есен – тоа е, когато пак си го пиеш кафето наутро, но веќе си со чорапи!

– – – – – – –

Директорот ја носи секретарката во ресторан.
– Келнер, какво е изненадувањето за денес?
– Жена ви седи до прозорецот зад вас, господине.

– – – – – – –

– Жена ми си го загуби гласот и не знам што да правам?
– Врати се во три часот во ноќта мртов пијан.

– – – – – – –

Мене младоста ми завршува, вие за летото мрчите!

– – – – – – –

Сите мажи бараат с*кс без обврски, а на крај добиваат обврски без с*кс.

– – – – – – –

На ФБ кога некој ќе те блокира, тоа значи „те сакам, но не можам да ти го дадам сето она што го заслужуваш“.

– – – – – – –

„Тоа беше една прекрасна ноќ!“ За тие кои се над 50, тоа значи, се наспав добро, 8 часа во удобна поза и кога се разбудив, ништо не ме боли!

– – – – – – –

– Каква е разликата меѓу жената и мечката?
– Мечката ќе те изеде веднаш, а жената те јаде цел живот.