10 кратки вицови за полнење на батериите со позитивна енергија

– Миличок, во твоите еротски фантазии, јас одозгора сум или одоздола?
– Ти си кај мајка ти.

– – – – – – –

За мажите парите се средство за добивање на брз с*кс. За жените с*ксот е средство за добивање на брзи пари.

– – – – – – –

Јас сум против плата во плик. Јас сум за плата во куферче!

– – – – – – –

Како Американец си замислува утро во Русија:
– Мамо, може ли да посвирам на балалајката?
– Не! Прво испиј си ја водката и прошетај ја мечката!

– – – – – – –

– Трчам на работа, кога ќе се вратам готвам, чистам, перам… А ти само седиш на фотелјата и чекаш да ти донесам пиво. Каков маж си ти БЕ?!
– Трпелив!

– – – – – – –

Жената чита:
– 90% от мажите изневеруваат!
Мажот ја прекунува:
– Јас сум од другите 10% мила!
Жената продолжува:
– Другите 10% се хомос*ксуалци!

– – – – – – –

Жени, кога ќе најдете маж спремен за женење, нема апсолутно никакво значење каква боја му е Бентлито.

– – – – – – –

Прашуваат една мајка:
– Кое од децата ти е најтешко за чување?
– Детето на свекрвата.

– – – – – – –

Колку мажи смеат да си посакаат еден ден нивната ќерка да биде со маж како нив?

– – – – – – –

Пред да го искарате детето, нека ви текне колку годинки има, погалете го по главата, бакнете го и одете да пиете дијазепам.