10 кратки вицови за поубав ден

Порано им се смеев на дебелите – се здебелив, потоа на лудите – полудев. Сега им се смеам на богатите, но нема ефект.

– – – – – –

Кога ја прочитав содржината на кроасанот, сфатив дека е попаметно да го изедам пакувањето.

– – – – – –

Има два типа на жени. Домаќинки и романтични. Кога ќе видат прашина на масата, домаќинката веднаш ја брише, а романтичната црта срце.

– – – – – –

Доктор и пациент се среќаваат на улица:
– Како ви е главоболката денес?
– А, супер е, отиде на 3 дена кај мајка ѝ.

– – – – – –

– Каде ќе одите на одмор оваа година?
– Како да ти кажам, кога си го видовме буџетот и понудите, решивме дека не сме до толку уморни!

– – – – – –

Таман ќе собереш пари за развод… и оп, ќе ги потрошиш на некоја нова љубовница!

– – – – – –

Додека пеев вчера во дневната, некој го скрши прозорецот со камен, за да слуша подобро.

– – – – – –

– Ти почнуваш да ми се допаѓаш, толку си смешен и забавен!
– Е, тоа не е ништо, а па да ме видиш гол!

– – – – – –

Секој си мисли дека мечтата на секоја жена е да го најде совршениот маж. Глупости, мечтата ѝ е да јаде без да се дебелее.

– – – – – –

Повелете во нашата нова спортска продавница! Сѐ за спортот! Телевизори, фотелји, пиво, чипс!