10 кратки вицови за повесел викенд

Секој маж може да подари цвеќиња. Биди оригинален, плати ѝ ја сметката за струја!

– – – – – – –

На работа се чувствувам како во детска градинка – ми се плаче и сакам дома!

– – – – – – –

– Чорапите секогаш ми се во тон со долната облека.
– Но ти си боса?
– Точно.

– – – – – – –

Две плавуши ги делела една река. Едната викнала силно и ја прашала другата:
– Извини, како да поминам од другата страна?
А другата ѝ одговорила:
– Па ти си била многу глупа мори, ти си веќе на другата страна!

– – – – – – –

– Тоа не е глувче, сигурна сум. Нема опашка, значи е хрчак.
Од техничката поддршка:
– Добро, ајде сега кликнете со десното копче на хрчакот.

– – – – – – –

Прашање:
– Колку треба да е висок еден маж и колку треба да тежи за да го сакаат СИТЕ жени?
Одговор:
– Околу 54 сантиметри и околу 3 и пол килограми.

– – – – – – –

Доказ дека луѓето кои живееле многу одамна биле многу мудри:
Како жртва на боговите им ги давале девствените девојки. Да не се будали да им ги даваат тие што даваат.

– – – – – – –

„Храната платена од некој друг не содржи никакви калории!“ – Стара македонска поговорка.

– – – – – – –

Уште по свадбата со мојот се договоривме, еден ден пазарува тој, еден ден јас. Така живееме веќе 5 години, еден ден пиеме, еден ден јадеме!