10 кратки вицови за повесел викенд

Ако мажот е упорен, значи дека тој кога-тогаш ќе го постигне тоа што го сака жената!

– – – – – – –

Јана толку брзо бегаше од с*ксуалниот манијак во паркот, што на вториот круг го нападна од зад грб…

– – – – – – –

– Колко години си?
– 40.
– Звучи като температура!
– Да, ама ако те собори температура од 40 степени, три дена не можеш да станеш од креветот.

– – – – – – –

Си била еднаш една девојка. Многу чесна. Го чекала вистинскиот. И тогаш еден ден во градски автобус, влегла контрола и контролорот ја прашал:
– Имате ли месечен пензионерски билет?

– – – – – – –

Не им верувам на луѓето, кои не сакаат кучиња, но многу им верувам на кучињата, кои не сакаат луѓе!

– – – – – – –

Психијатрите најмногу сакаат пациенти со поделена личност, затоа што и двајцата им плаќаат.

– – – – – – –

– Мила, се сеќаваш ли кога бевме млади, како се среќававме, како се љубевме, како се зедовме…
– Не се разсејувај, туку миј ги садовите!

– – – – – – –

Селаните:
– Ајде да го врземе попот, за да ни е мирно селото!
Попот:
– Не чеда мои, врзете си ги невестите, за да ви е мирен попот!

– – – – – – –

– Што си толку среќен бе?
– Па денес шефот случајно ме фати како работам!

– – – – – – –

Совет од книга за личен развој:
„За да успееш, треба да го исфрлиш од речникот ‘Ќе го направам тоа утре’!“
Јас:
„Добро! Ќе го исфрлам утре!“