10 кратки вицови за повесел викенд

Со две деца дома, дури и да сакаш трето, нема каде да се скриеш.

– – – – – –

Дедо ми ми велеше, внучко, само женска нога се мери од око. За сѐ други си има инструменти…

– – – – – –

Семеен диjалог пред лeгнување:
– Жено, ќе спиеме ли или што?
– Прво или што, после ќе спиеме!

– – – – – –

Морнар се враќа од далечно пловење. И испраќа телеграма на својата сакана:
„Шест месеци без с*кс. В твој интерес е да ме чекаш на пристаништето.“
Таа му одговара:
„Шест месеци без с*кс. Ќе те чекам на пристаништето, но во твој интерес е да се симнеш прв.“

– – – – – –

Манекенките јаделе по три лажици ориз за да се во форма. На жена ми толку ѝ треба за да види дали е сварен.

– – – – – –

– Мамо, може ли да одам во дискотека?
– Аааа, не знам. Прашај ја жена си.

– – – – – –

– Сакам да сум милионер како чичо.
– Чекај, чекај, чичко ти милионер ли е?
– Не, ама и тој сака.

– – – – – –

Девојките се како Windows:
– До оргазам остануваат уште 4 минути, 3 минути, 2 минути, 3 минути, 2 минути, 7 минути, 1 минута, 12 часа…

– – – – – –

Цел на диетата:
„Да можам да дишам кога си ги сечам ноктите на нозете!“

– – – – – –

Воспитаниот Македонец никогаш нема да ве нарече пе*ер, идиот, преварант и хохштаплер. Тој ќе ви рече:
– Ги поседувате неопходните квалитети за професионално да се занимавате со политика.