10 кратки вицови за позитивен старт на работната недела

Женска дефиниција за маж:
Мажот е чудно, нелогично суштество кое смета дека сите ваши фустани се исти, а неговите штрафови се различни.

– – – – – – –

– Добре де, се позафркавав малку! Не ти е мал, собата е голема!

– – – – – – –

Мајката ја спрема ќерката за на училиште со нов фустан.
Детето:
– Мамо, овој фустан тато ли ми го купи?
Мајката:
– Ако чекав јас од татко ти и тебе немаше да те има…

– – – – – – –

– А бе, вие… Што сакате да станете кога ќе пораснете? – се зафркаваше пијатата Снежана со џуџињата.

– – – – – – –

Исповед на една домаќинка:
Сабајлево станав рано. Направив вкусен појадок за мажот ми додека тој спиеше, го изедов и пак си легнав!

– – – – – – –

Животот во Македонија е најконстантниот сек*уален партнер. Ненаситен, активен и со многу бујна фантазија.

– – – – – – –

Драги девојки! Дали имате сува кожа, ретка коса, проблеми со фигурата? Дојдете кај нас! Овде е темно и пијани сме!

– – – – – – –

Порано беше потешко, но сега со помош на интернетот секој што сака може да му покаже на целиот свет дека е идиот.

– – – – – – –

Имам двајца другари, еднојајчани близнаци и едниот го запишал другиот во телефонот како „Резервни делови“.

– – – – – – –

За добар љубовник, сите шифеоњери се секогаш отворени…