10 кратки вицови за весел завршеток на работната недела

Мачките, за разлика од некои луѓе, си ги лижат само своите задници.

– – – – – – –

– Докторе, ми падна една кутија на главата.
– Што имаше во неа?
– Ништо!
– А во кутијата?

– – – – – – –

Прашање:
– Зошто кога ќе ѝ кажеш на жена дека ти се допаѓа, таа го спушта погледот надолу?
Одговор:
– Проверува дали зборуваш искрено!

– – – – – – –

– Жено, денес е меѓународниот ден на орг*змот!
– Така ли. Баш штета што се падна среде меѓународната недела на главоболката.

– – – – – – –

– Знаеш ли дека Иван доби на лото 500 илјади евра! И тоа само една недела по свадбата!
– Кутриот! Никогаш немал среќа во животот…

– – – – – – –

– Барам патики за девојче. Трето одделение е.
– А малку попрецизно?
– Трето А…

– – – – – – –

Сопруг е човек, кој што ѝ помага на жена си во тешки ситуации, во коишто таа не би западнала, ако не го зела за сопруг.

– – – – – – –

Има луѓе со вкус, а има луѓе и со… мирис.

– – – – – – –

Во кафич:
– Дечко не досадувај, тргни се! Кој си ти?
– Јас сум мажот од твоите еротски фантазии.
– Да, бе! А каде се останатите?

– – – – – – –

– Жено, бирај! Да имаме с*кс или да одиме на море?
– Подобро с*кс! На море одиме секоја година.