10 кратки вицови за долго смеење

Македонски фудбалер се враќа дома од натпревар и ѝ се фали на жена си:
– Денес дадов 2 гола.
– А колку заврши натпреварот?
– 1:1

– – – – – – –

Двајца нови љубовници разговараат во кревет.
Таа:
– Која ти е најнезаборавната фраза што ти ја кажале после с*кс?
Тој:
– „Ајде да те видам друг пат дали ќе крадеш!“

– – – – – – –

Мажите лажат и изневеруваат. Жените се домаќинки и се верни.
Во задачата се прашува:
– Со кого изневеруваат мажите?

– – – – – – –

– Докторе, животот ми е многу досаден…
– Фатете си љубовник!
– Имам двајца…
– Кажете му на маж ви за нив!

– – – – – – –

– Која е разликата меѓу човекот и свињата?
– На една свиња, колку и да ѝ налеваш алкохол, човек нема да стане!

– – – – – – –

– Еј, слушна ли дека Перо дал отказ?
– И каде ќе оди?
– Во геј-клуб. Вели дека пари има повеќе, а те е*ат помалку!

– – – – – – –

Француска мајка го прашува својот син:
– Жан-Пол, зошто пак си се тепал на училиште?
– А, другите зошто ми викаат бел мајмун?

– – – – – – –

– Според мене, имате потреба од алкохол и с*кс.
– А според мене, вие сте прекрасен доктор.

– – – – – – –

Разговараат две плавуши:
– Денес ми вадеа заб…
– Леле цуци… И сега те боли ли?
– Не знам, остана кај заболекарот!

– – – – – – –

– Колку тежите?
– Кога ќе го вовлечам стомакот 112 килограми!
– А ако не го вовлечете?
– Не знам, не ја гледам вагата!