10 луѓе кои денес се само сенка од она што биле некогаш

Промената на нечии физички карактеристики не мора да е површен чин – понекогаш служи како нов почеток и водилка која го менува животот. И храбрите луѓе на оваа листа ги искористија своите трансформации за да се ослободат од чувството дека се заглавени во несреќен или нездрав начин на живот.