10 луѓе кои имаат „црн појас“ во родителство

Родителството е како ролеркостер. И на моменти, неочекуваната природа на прашањата или барањата на вашето дете може да ве фати неспремни. Но, вистина е дека ние би поместиле планини и би препливале мориња за нашите деца.

Овој татко беше горд прв клиент во салонот на неговите ќерки

Татко направи тетоважа која одговара со операцијата која му го спасила животот на неговиот син

Дури и кога ќе наполниш 40 години мајка ти продолжува да ти праќа подароци

Таа сакала да вежба на ноктите на тато

Татко најде занимација за своите ќерки

Овој татко ја има најдобрата маска

Кога ќе ѝ дозволиш на ќерка ти да те истетовира

Секој си има свој суперхерој

Добар татко ве учи дека сѐ може да се поправи со селотејп

Ја рекреирале венчавката за да може и син им да биде дел од неа