10 необични домови ставени на продажба на кои им е потребен „посебен сопственик“

Луѓето првин сакаат да разгледаат каков имот се нуди онлајн за потоа да можат лично да одат да ги разгледаат своите, можеби идни домови. Сепак за некои луѓе додека разгледувале станало прилично чудно кога наишле на „вонземјанска куќа“ и многу слични бизарни места, кои имаат „дополнителни“ работи кои нормалниот дом не би ги имал.

Да, овој дом всушност има подводни тунели за нуркање (со фосили). 10.900.000 долари

Домот на вонземјани. 225 000 долари

Кога животот ќе ви даде боја на распродажба, користите колку што можете. 1.398.000

Куќата печурка II. 295 000

Навидум најобична куќа, но со свој затвор. 149 000 долари

Куќа со забеган број прозорци. 399 900 долари

Куќата на Кременковци

Домот-карпа. 680 000 долари

Класика- куќа со Bdsm зандана.

Домот на Исус. 1 479 долари