10 „нинџа мачиња“ кои сосема ја усовршиле техниката за камуфлажа (обидете се да ги најдете сите)

Битката помеѓу луѓето и мачките во вид на играта „пронајди ја мачката“ трае веќе со години, а мачките досега самоуверено победуваат.

Понекогаш се организира и вистинска потера по нив. Но, мачките не се грижат за сето ова, главната работа за нив е дека никој нема да им го наруши сонот – или дека тие сè уште имаат нешто поважно на агендата.