10 пара на обувки кои се доказ дека не треба секој да биде дизајнер

Дизајнерите ширум светот навистина имаат луда имагинација и необична креативност, но следните 10 пара на обувки докажуваат дека сепак не секој би требало да се занимава со мода. Што мислите вие?