10 парови чија љубов останала иста низ годините

Вистинската љубов тешко се наоѓа, но кога ќе се најде треба да се чува за цел живот. На овие луѓе им успеало и тие со гордост после многу години можат да кажат дека успеале да ја изградат сопствената среќа.

1. „1975 наспроти 2020 година. Моите родители се во брак и креираат музика повеќе од 45 години.“

2. „Фотографии од моите родители направени во 1965 година и минатата година.“

3. „Моите родители во 1980 и 2019 година“

4. „Моите родители, во брак 50 години и сè уште се победнички пар.“

5. „За да ја прославиме нашата 50-годишнина, сопругата и јас ја рекреиравме нашата свадба слика. Таа носи ист фустан.“

6. „Моите родители на 40-годишнина од свадбата: Тие носат ист фустан, костум и цвеќиња како што направија пред 40 години“.

7. „Моите родители се запознаа и се венчаа во 1987 година. Тие поминаа низ неколку преместувања, 20 преселби и 2 деца.“

8. „Се венчале по еден месец врска, мајка ми ослепела по 10 години. Татко ми се грижи за неа повеќе од 30 години.“

9. 48 години заедно, а нивната љубов е сè уште иста

10. „Кога татко ми бил војник, тој пишувал писма до непозната девојка од Чикаго. Оваа година е 48-годишнина од свадбата на моите родители.“