10 познати дами кои стареат со голема грациозност

Има многу познати личности кои се во постојана потера за вечна младост. Но, жените од нашата компилација дефинитивно не се едни од нив. Овие жени својата возраст ја гледаат како само број во нивните пасоши и стануваат уште поубави додека стареат.

Сите им се восхутуваат на убавината и грациозноста на овие жени кои докажуваат дека убавината не зависи од годините.

Џилијан Андерсон, 51 година

Моника Белучи, 55 години

Кристин Скот Томас, 59 години

Џулијан Мур, 59 години

Мишел Фајфер, 62 години

Шерон Стоун, 62 години

Орнела Мути, 65 години

Рене Русо, 66 години

Дајан Китон, 74 години

Џоан Колинс, 86 години