10 познати личности што можеби не сте ги виделе кога биле млади

Холивуд од првиот ден е како бескрајна фонтана на талентирани филмски sвезди.

Некои од нив може да имаат неколку години повеќе на грбот, но тие постојано носат радост на нашите екрани и нашите срца благодарение на нивните уникатни вештини за глума или преку режија и продукција на одлични приказни.

1. Хју Лори

2. Меги Смит

3. Морган Фриман

4. Колин Фирт

5. Рики Герваис

6. Мерил Стрип

7. Иан Мекелер

8. Сузан Сарандон

9. Анџелика Хјустон

10. Хелен Мирен