10 ситници кои можат да го уништат дури и совршено испланираниот ден

Некои ситни проблеми однадвор предизвикуваат само желба за иронична насмевка, сите сме биле во такви ситуации. Но, кога оваа несреќа ќе ве надмине, вие неволно размислувате: „Зошто јас?!“ Ова е вид на размислување што расипува сè.

Излегувате во продавницата сосема случајно, кој може да ве види?

Вие не можете едноставно да земете и да се сместите удобно, без да заборавите нешто

Кога си го грицкате образот и тој ќе се надува за да ви „ползи“ по забите

Кога некој решил да те гледа како работиш

Мало мозолче што предизвикува црвенило на целиот образ

Будилникот безмилосно го прекинува вашиот пријатен сон

Никогаш не знаете што да очекувате од овие капаци за кафе

Мачката го одбрала најсоодветното време да си заврши работа

Скинатите хулахопки е најдобро да не се допираат

„Треба да разговараме“ реченицата