10 срцезатоплувачки животни приказни кои нѐ топлат во студените денови

Како родители, ние сме тука да се бориме за нашите деца и да сториме се што можеме за подоцна да можеме да уживаме во секој момент. Понекогаш дури и странец може да направи чудо што може засекогаш да остави трага од добро во нашите срца. Секој од нас на крајот го фотографира тој посебен момент и го споделува со светот.

Овој татко практикувал кенгурска грижа за неговиот син кој се родил 16 недели порано.

„Мојот син наполни 2 години и надмина толку многу! Тој е моја инспирација и ме тера да се насмевнувам секој ден “.

„Се разбудив од итна операција. Не можев повеќе да одам – и пред неколку дена, станав и одев малку “.

„Моите родители се расправаа. Му испеков на брат ми торта и нарачав пица. Му го разубавив целиот ден откако се чувствуваше тажен.“

„Разлика од нешто помалку од 2 години, од операција за спасување живот стар само 7 недели до лудо среќно и здраво дете!“

„Мојот син има аутизам и конечно знае што значи самовила за заби.“

„Години на неплодност, тешка бременост и неуспешна индукција вредеа за сè. Добредојде во светот, Робин “.

„Неговото срце запре за време на операцијата. Не знаев дали повторно ќе го видам. За среќа, оваа слика е по многу солзи радосници.“

„Денес е 407 ден во моето закрепнување. Најдоброто е повторно да се биде татко.“

„Само што дознав дека баба ми крева тегови, таа полни 85 години следната недела …“