10 стрипчиња кои покажуваат колку животот се менува по 30-тата година

Некои работи најдобро е да се остават во минатото, но сигурно има многу работи што ни недостасуваат од 20-тите години од нашите животи. Новите одговорности што ги добиваме кога имаме 30 години, значи дека не можеме да правиме сѐ како порано. Ова е нешто на што и нашите тела сакаат да нè потсетуваат! Но, сепак нема само лоши вести, има многу радости во 30-тите години кои сепак треба да ги цениме.

Се менува вашиот став за забава

Одеднаш постојано ви се оди во тоалет

Се возбудувате за мали работи

Се разболувате побрзо

Во сабота навечер сакате да си седите дома

Не можете да им кажете „не“ на растенијата

Го чекате денот кога некој ќе ви побара лична карта

Телото ве спречува да спиете повеќе

Уживате во времето кога сте сами

Социјалните интеракции стануваат чудни