10 стрипови кои покажуваат колку детството на нашите деца се разликува од она што го имавме ние

Времињата се менуваат со брзината на светлината. И, што порано беше тешко да се замисли, сега нè опкружува насекаде.

Се разбира, ова не може да не влијае на детството на нашите деца: понекогаш е многу различно од нашето.