10 типови на луѓе од кои треба да држите дистанца, дури и кога не е пандемија

Човекот, како што знаете, е социјално суштество и му треба комуникација. Затоа, за време на нашите животи се обидуваме да најдеме луѓе блиски по дух, нарекувајќи ги со оној горд збор „пријатели“. Но, некои пријатели можеби ги криеле своите вистински намери и карактеристики и нивното однесување и постапки стануваат штетни за нас.

Секогаш избира совршен момент на повик

Се грижат и за вашата состојба

Знае да ве утеши

Драго им е да ви помогнат во било која работа која е невозможно да ја направите

Прават сѐ како што треба

Знаат подобро и како да си ја најдете вашата сродна душа

Ја ценат вашата работа и време

Знаат како да ве расположат

Другари и во оган и во вода

Големи економисти