10 вежби за мрзеливи очи, кои можат да го поправат вашиот вид

Мрзливо око може ефикасно да се излечи со минимална цена! Сè што ви треба е збир на специјални вежби, темна просторија и 15-20 минути слободно време дневно. За почеток вежбајте ги анимациите прикажани подолу.

Поставете се на 1-2 метри од нив, покријте го здравото око и следете ги вежбите. Повторете ја секоја од овие вежби за 2-3 минути, двапати на ден и брзо ќе видите резултати. Сѐ што треба да направите е да ја следите црвената точка.