100% чист протеин во кокошките кои ги купуваме од супермаркет

Опасно време дојде! Производителите на храна заборавија на хуманоста, штетно зречење на сите страни 24 часа на ден, а згора на тоа и загадениот воздух.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!