11 фотографии што ќе направат да се чувствувате како ситна мравка

Бидете подготвени: ќе патуваме во свет каде што сè е масовно и ние сме само мал набљудувач на овој спектакл. Од огромни вештачки предмети до растенија и животни кои го одземаат здивот, она што ќе го видите не е фикција и може да ви биде поблиску отколку што мислите. Еден пример за ова е дека, додека просечната големина на човекот е околу 1,70 м, ајкула кит пронајдена во секое тропско море може да измери импресивни 18,8 м.