11-годишната ќерка го нашла ДВД-то за готвење од приватната колекција на мама и тато

Прочитало еден збор кој звучел слично како „кук“, односно готвење на англиски, па ја прашува мајката дали може да го гледаат за да научи да готви.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.