11 модели кои докажуваат дека веќе нема стандарди за убавина

Самодовербата е една од најубавите особини што може да ги има човекот. И супермоделите многу добро го знаат овој факт. И денес дефинитивно не мора да имате големина 0 за да бидете сакана манекенка. Мислењата на другите не треба да го дефинираат мислењето за вас самите и овие модели се доказ за такво нешто.

1. Елија Софија

2. Џеки О’Шонеси

3. Бера Иванишвили

4. Катја Захаркова

5. Дебора Морено

6. Мелоди Микел

7. Нејтан Вестлинг

8. Решма Куреши

9. Марјан Јонкман

10. Армине Харутијан

11. Ојку Бастас