12 луѓе побарале да биде фотошопиран нивниот посакуван изглед и резулатите будат љубопитност

Ние сме целосно свесни за фактот дека современиот свет се менува побрзо отколку што некогаш се менуваше во минатото: пејзажи, технологија сѐ се менува со побрзо темпо. Чудно е тоа што ова е време во кое секој постојано опседнува со идејата да остане млад и никогаш да не остаре. И ги имаме сите алатки за да се случи тоа.

Пластичната хирургија и многу други козметички третмани овозможуваат да се „промени“ нашата фигура и да изгледа како што мислиме дека треба. И, тогаш има модерни програми за уредување на фотографии што на сите им е многу лесно да се преправаат дека изгледаат како некој друг, дури и без да мора да излегуваат од дома. Неколку луѓе побарале да видат како би изгледале со „посакуваниот“ изглед и ова е резултатот.

Лаура

„Би сакала да видам како би изгледала ако имам повеќе пеги и црвена виткана коса исто како главниот јунак во Храбрата“.

Констанца

„Би сакала да видам како би изгледала ако имам помал, повеќе кренат нос и шишки, како кога бев дете. Исто така, би сакала да знам како мојата коса би изгледала во друга боја “.

Дијана

„Би сакала да видам како би изгледала ако имам пообилна коса со многу волумен. Исто така, би сакала да имам помали образи и поголеми очи “.

Летиција

„Би сакал да имам чисти, заоблени очи, долги трепки, појасни веѓи, потенок и малку пократок нос и светло-кафеава коса“.

Ненси

„Би сакала да имам помалку изразени образи и зашилен нос. И, исто така, би сакала косата да има повеќе волумен и да биде подолга “.

Лау

„Би сакала да имам многу потемна кожа и подебела горна усна“.

Мартин

„Би сакал да имам помалку заоблен нос на дното и да видам како би изгледал ако имам посветли очи“.

Натали

„Би сакала да изгледам како Скарлет Јохансон“.

Викторија

„Би сакала да видам како би изгледала ако имам подолго лице, исправен и потенок нос, платинеста коса и светло обоени очи“.

Џесика

„Би сакала да знам како би изгледала мојата коса ако е исправена, долга и светло розева“.

Ангел

„Би сакал да видам како би изгледал ако имам поголеми очи во друга боја и малку подолго лице“.

Елена

„Би сакала да видам како би изгледала со помал нос и поголеми очи“.