12 необичности што постојано ги гледаме во филмовите, но никогаш не ги сретнуваме во реалноста

Заради интерес и забава, филмаџиите честопати смислуваат сцени и заплети што тешко може да ги видите во реалниот живот.

Ако некогаш сте наишле на слични ситуации во кои запаѓаат филмските херои, тогаш ќе биде тешко да не ги забележите. Еве кои работи се случуваат на филм, но во реалноста се „невозможна мисија“.

Облека која не е соодветна на времето

Секогаш има бесплатен паркинг пред дестинацијата

Кардиопулмоналната реанимација ги освестува луѓето без проблем

На 25-годишна возраст, хероите водат во сите сфери на животот

Сите предмети заштитуваат од куршуми и експлозии

Луѓето ги отвораат вратите 2-3 секунди по тропањето

Вестите беспрекорно го придвижуваат развојот на катастрофите

Тие случајно сами ја кратат косата, а потоа изгледаат како да излегле од фризер

Сиромашните живеат премногу богато

Акционен план за хероите кој секогаш функционира и е комплициран

Секогаш има тајмер за бомби

Жените можат да одат на потпетици со денови