12 предмети од 90-тите кои ќе го збунат секое дете од новата генерација

Децата од 90-тите сега се возрасни, но веруваме дека секое од нив се сеќава на моментите кога собираше песни на CD, или пак имаше „пирс“ на нос.

Секој е носталгичен за 90-тите без разлика дали тогаш бил возрасен или дете. Сепак денешните деца најверојатно нема да ја сфатат радоста во овие мали нешта.