12 психолошки трилери кои не треба да ги пропуштите, но и нема да ги заборавите

Секоја година, илјадници филмови се појавуваат во светот, но не вреди сите да бидат гледани, затоа бараме препораки и листи кои ќе ни помогнат да го избереме вистинскиот жанр и филм.

Оваа листа е вистинска за вас доколку сакате филмски ремек-дела кои со својата тензија и мистерија ќе ве држат во неизвесност до самиот крај.

1. Angel of Mine

2. Swallow

3. A Quiet Place Part II

4. The Mustang

5. The Song of Names

6. D’après une histoire vraie

7. Nomis

8. No dormirás

9. Thoroughbreds

10. Gone

11. Sorry We Missed You

12. The Ones Below