12 работи кои мажите и жените ги гледаат на сосема различен начин

Повеќето од нас мислат дека мажите и жените во основа немаат многу заедничко, според една студија 87% од луѓето веруваат дека двата пола ги изразуваат своите чувства на различни начини. 68% веруваат дека е невозможно нашите интереси и хобија да бидат исти.

Ние одлучивме да ги разгледаме разликите помеѓу мажите и жените со хумор и подготвивме неколку смешни стрипови за вас во кои со сигурност ќе се препознаете, барем во неколку од нив.

1. Прв состанок

2. По раскинување

3. Облекување

4. Семејство

5. Кога немаш момче/девојка долго време

6. Излегување

7. Пакување

8. Диета

9. Тоалет

10. Подготовки за состанок

11. Навреди

12. Мултитаскинг