12 стари предмети кои добија нов живот благодарение на вешти луѓе

Рециклирањето е многу корисно бидејќи го намалува нашиот отпад и заштедува пари.

Може да нè натера да се чувствуваме горди на нашите вештини за изработка и фактот дека ние си го правиме својот дел за да ја спасиме Мајката Природа додека создаваме уникатни објекти.

1. „Птица направена од стари CD-а“

2. Скршен макара во играчка за мачето Сиф

3. Полица за книги од стара палета

4. Стар монопол во чанта за сопругата

5. Даски од стар кревет претворени во замок за мачки

6. „Ја обновив користејќи стари фармерки“

7. Старо пијано во уникатно биро

8. „Направив ламба за мојата работна површина од стар апарат, скршена ламба и некое дрво што го најдов“

9. „Направив маса од старите клучеви на дедо ми“

10. Некогаш користена како маса, сега стол

11. „Направив неколку ламби од празни резервоари и противпожарни апарати“

12. Стара чанта во чевливчки