13 карактеристики на човечкото тело што ги прават сопствениците уникатни

На сите не би ни пречело да се разликуваме од другите. Некои ја бојадисуваат косата во необични бои, некои избираат необична облека, но луѓето тука ги добиле овие необични карактеристики од своето раѓање или поради случајност во животот. Како бонус ќе видите и уникатна мачка.

„Моите очи имаат различна боја во зима (скоро сина) со малку кафеава, во лето се многу светло зелени, скоро жолти, со малку портокалова боја“.

„Моите влакна на ногата природно растат во вител.“

„Моите зеници отсекогаш беа надвор од центарот, но тие никогаш не ми предизвикуваа проблеми освен астигматизам“.

„Ова е супер дебело влакно кое го извадив од брадата, до него за споредба е нормално.“

„Косата по радиотерапија ја менува бојата и текстурата (долниот дел)“.

Очи во кои не можете да престанете да гледате …

„Левиот палец на ногата е многу поголем од десниот“.

„Разликата во мускулите на нозете 3 недели по реконструкцијата на глуждот“

„Очите ми се полу-кафеави полу-сиви“.

„Имам пигментна состојба наречена„ nevus depigmentosus “.

„Можам да ги свиткам само врвовите на прстите без да ги свиткам другите зглобови“.

„Вилицата одоздола личи на носот одозгора“.

„Имам „срце“ на моето срце.“

Бонус: Оваа мачка има неверојатна боја на очите.