13 работи што го спречуваат вашиот дом да стане целосно пријатен

Не е лесна задача да се создаде вистински стилски и пријатен дом и секој сопственик има личен пристап кон него. Ние се обидуваме да се опкружуваме со работи што ќе ни донесат добри вибрации и ќе ги задоволиме нашите очи: ставаме незаборавни фотографии во рамки, внесуваме растенија, украсуваме полици за книги со прекрасни фигурини итн. Но, повремено се чувствуваме дека нешто е сè уште не е во ред и тоа e моментот кога погледот однадвор може многу да помогне.

1. Пластичен прибор

2. Разгледници на полици

3. Разнобојни рамки за слики

4. Ѕвончиња за ветар

5. Надворешни жици

6. Застаклени полици за книги

7. Вештачко овошје

8. Неуредни чевли на влезната врата

9. Растенија во садови за храна

10. Фигурини од различни видови и бои

11. Чинии покриени со други чинии

12. Ѕиден рачен часовник

13. Тигар играчка на задниот дел од каучот