13 ситуации кога познатите личности се обединиле откако глумеле заедно во незаборавни филмови и серии

Собирите се секако за радост и за надоместување на пропуштеното. Но, кога станува збор за обединувањата на нашите омилени холивудски ѕвезди чувствата се различни.

Кога актерите кои некогаш играле улоги што ги сакаме се среќаваат со нивните колеги години откако глумеле во емисија или филм заедно, тоа може да евоцира многу различни емоции.

1. The Lord of the Rings (2001 — 2017)

2. Thelma & Louise (1991 — 2014)

3. That ’70s Show (1998 — 2013)

4. Friends (1994 — 2019)

5. The Nanny (1993 — 2016)

6. Ghostbusters (1984/2016 — 2016)

7. The Little Rascals (1994 — 2014)

8. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005 — 2013)

9. Lizzie Mcguire (2001 — 2015)

10. High School Musical (2006 — 2016)

11. iCarly (2007 — 2016)

12. Harry Potter (2004 — 2018)

13. RBD’s Rebelde (2004 — 2019)