14 генијални решенија за малата бања – Како лесно да сместиме сè во истата!

Малиот простор во домот отсекогаш претставувал огромен предизвик на дизајнерите за ентериер бидејќи потребно е со практично решение, просторот максимално да се искористи и удобноста да биде подеднаква како кај големите простори.

Токму за оваа цел, ако и вие имате мал простор, поконктретно мала бања која сакате да ја уредите, но не сте сигурни како, следните 14 генијални идеи се совршената инспирација која може да ви биде од голема помош!