15 докази дека храната која се рекламира во менито и храната која ја добивате во рестораните се два различни света

Кога немате никакви очекувања, не можете да се разочарате. Но, кога има реклама за вкусно јадење што ќе ви го фрлат во лице, но ви се послужи нешто сосема друго тогаш можно е малку да се налутите. Никој не очекува храна која изгледа точно како од фотографијата во рестораните, но барем да наликува на тоа што сте сакале да го јадете. Сепак некои ресторани се далеку од тоа.