15 фотографии кои докажаа дека Арнолд Шварценегер не е само ѕвезда, туку и неверојатен татко

Освен што е Терминатор, бизнисмен, режисер, бодибилдер и 38-от гувернер на Калифорнија, Арнолд Шварценегер е исто така супер татко.

И покрај тоа што има зафатен распоред, Арнолд се покажа како неверојатен татко на своите 2 ќерки и 3 сина со тоа што секогаш беше таму за нив. Овие фотографии се доказ за неговата посветеност на родителството.