15 фотографии од луѓе кои покажуваат голема разлика по усвојувањето на здрави навики

Не е тајна дека клучот за здраво тело е подобрување на изборот на животниот стил. Без разлика дали станува збор за преземање нов спорт, редовно вежбање или замена на нездравата храна со здрави грицки, подобрите промени во животниот стил веројатно ќе доведат до посветла и поздрава фигура. И ние сме тука да ви покажеме доказ дека усвојувањето здрави навики целосно функционира.

Ако овие 15 луѓе можат да ги постигнат своите цели можете и вие!

1. „Се возев на ролеркостер за прв пат по повеќе од една деценија и сум посреќна“.

2. „Никогаш не се откажувајте, пријатели! Ако јас можам да го направам тоа, можете да го направите и вие“.

3. „Уште уште малку, но јас сум многу среќен со досегашниот напредок!“

4. „Понекогаш, сè уште не ја препознавам ниту едната верзија од себе“.

5. „Менување на мојот живот ден по ден со учење, кревање и исхрана“.

6. „Калориски дефицит, вежбање со тегови, добро јадење, но не исклучување, кардио и пешачење“

7. „После многу години напорна работа наоѓање на правилна исхрана и вежбање. Боксот беше огромна помош на моето патување“.

8. Среќен Божиќ, навистина!

9. „Едвај се препознавам себеси“.

10. „Навистина сум горда на себе“.

11. Вака изгледа дисциплината и решителноста.

12. „Се чувствувам како сосема нова личност“.

13. „Верувај на процесот“.

14. „Лицето се оформи по 4 години работа на себе. Не можам ни да го препознаам стариот јас“.

15. „2 години и конечно ја постигнав мојата цел“.