15 грешки кои многу скапо ги чинеле оштетените

Грешките се само лекции што чекаат да се научат! За жал, некои од тие грешки можат да бидат многу, многу скапи. Можат добро да ве удрат по паричникот и да не знаете каде да се свртите.

Оваа колекција од несреќи и грешки е кошмар за оштетените, но каде што некои гледаат тага, други наоѓаат хумор.

Без разлика колки и да сте утнале во животот никогаш нема да мора да му кажете на шефот: „Господине ми падна Noaa-N Prime сателитот вреден 290 милиони на подот.“

Кога ќе заборавите дека сте паркирале на врвот на подземната гаража.

Никогаш не треба да возите премногу блиску до автобуси

Кога по грешка ќе се ослободи пената за пожари

Кранот ја подели оваа куќа во Флорида на половина

Зошто не треба да паркирате на плажата

Техничарот „случајно“ пукал со вулкански топ и уништил Ф-16, кој бил на пистата

Доколку осигурителните компании имаа кошмари

Ако имате лош ден, само знајте дека барем не сте уништиле шише од 16.000 $ „Победа во Европа“, Шато Мутон Ротшилд од 1945 година

Едно големо УПС од 5 милиони

Трупови за нови „Боинг 737“ уништени во несреќа со воз

Астон Мартин вреден 2 милиони долари

Две во едно

Кога сакаш агентите за осигурување повнимателно да ти го разгледаат барањето