15 луѓе чии фотографии ќе ве натераат да станете од креветот и да одите на фитнес

Новата година помина и поминаа многу понеделници но некои од нас едноставно не можат да ја најдат истрајноста за да стават крај на работите кои не ги сакаат. Па, се чини дека сите оние стандардни изговори, како што се, „немам време“ или „премногу е доцна“, важат само за оние кои не се навистина подготвени да вложат напори за промена.

Да го докажеме тоа, направивме компилација од оние кои рекле дека им е доста и започнале борба со вишокот килограми и ги победиле.