15 луѓе кои претерале со своите фотошоп „способности“ само за да бидат популарни на социјалните мрежи

„Сè што е злато не сјае“ и се што сјае не е злато… Ова е нешто што треба да го имаме предвид во нашиот современ свет во кој доминираат социјалните медиуми. Постојано сме бомбардирани од навидум „совршени“ фотографии на луѓе на Инстаграм, но голем дел од фотографиите се силно фотошопирани.

Додека некои се направени прилично добро и никој не може да ги примети, други се толку очајни што е смешно. Еве некои од „инфлуенсерите“ кои ќе направат сѐ за повеќе лајкови: