15 навики на нашите родители, чија суштина модерната младина нема да ја разбере

Некои работи и традиции од минатото, наследени од нашите родители, не попуштаат ниту во новиот век. Сепак денес е потешко децата да ги убедиме да ги следат истите правила, затоа што начинот на живот е целосно променет.

Секој кој има двор или бавча сади компири

Користење на скинати хулахопки за секакви други работи

Канење на далечни роднини на венчавка

Чување на работи за специјална прилика

Носење чорапи на секој вид обувки

Готвење на огромни количини руска салата за секој празник

Шетање по дома во бањарка

Имање на празничен сервис

Специјална долна облека за одење на лекар

Чување на се во стаклени тегли

Делење на совети кои никој не ги побарал

Сад со многу скинати копчиња

Загриженост за тоа што ќе помислат, соседите, пријателите

Читање на хороскоп

Не ги фалат децата, со цел да не се вообразат