15 сопственици на автомобили, кои дефинитивно имаат полош ден од вас

Несреќите се случуваат неочекувано без разлика од каков вид се. Сепак многу може да „боли“ доколку вашиот автомобил ве разочара или по ваша грешка ви го уништо денот па и наредните неколку додека да го однесете на мајстор. На овие луѓе навистина не им е лесно, затоа што ги погодила катастрофа „од ведро небо“ и дефинитивно го живеат едниот од најлошите денови во животот, за кој можеби за некое време ќе мислат дека бил смешен.