15 спектакуларни трансформации кои докажуваат дека секоја жена може да изгледа како холивудска ѕвезда

Шоуто „Рестартирај“ е популарен проект за трансформациите. На оваа програма присуствуваат девојки кои сонуваат за нов живот. Во етерот, рускиот фризер и стилист Евгениј Жук се посветува на нивниот изглед, како и козметолозите, стоматолозите, хирурзите, шминкерот и стилистката. Како резултат, некои од хероините на шоуто по „ресетирањето“ тешко се препознаваат.