16 фотографии кои покажуваат дека времето владее над сè

Времето брзо поминува и никогаш не запира. Понекогаш толку брзо пролетува што не можеме да ги забележиме промените околу нас, кај нашите најмили, па и во светот.

Сепак фотографиите се оние кои на момент можат да нѐ расонат и да ни покажат дека забот на времето гризе сѐ. Доколку не верувате погледнете ги следните фотографии: