16-годишната девојка против 46-годишниот пијан манијак кој ја нападна во лифтот

Манијакот ја погрешил девојката и зажали за тоа. Покрај ќотекот, безбедносната камера го сними целиот инцидент, така што ќе апстинира од алкохолот некое време зад решетки.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!