16 видови соседи од типот: „Доколку не ви се допаѓа тоа што го правиме преселете се!“

Љубопитни, бучни, досадни, воинствени, нашите соседи ни ги прават животите поинтересни и нѐ учат на трпеливост до Зен ниво.

Да не беа овие чудни луѓе ќе немаше за што да им раскажуваме на пријателите и да се смееме. Сега кога сите сме по дома ретко кој може да им избега на соседите околу нив, особено ако живеете во зграда.

1. Онаа која постојано „испраќа“ миризба на храна

2. Бучните мали деца

3. Кралот на забавите

4. Кивачот

5. Активистката

6. Пушачко чудовиште

7. Мачкарката

8. Размножувачите

9. Валканите

10. Кралот на дворот

11. Фаталната сосетка

12. Озборувачки

13. Реновирачот

14. Иноваторот

15. Тиранинот за тишина

16. Кандидати за реално шоу